onsdag 15 maj 2013

blus+kjol+cardigan+strumpa=sant!


Kombinationerna när det gäller kläderna från Imps and Elfs är fullständigt oändliga. Den ena är liksom bara snyggare än den andra. Dessutom är varje plagg en liten pärla var för sig. Behöver ingen matchning alls, om man nu är på det humöret. 
Imps and Elfs har öga för det där med detaljer som tillför det lilla extra till ett redan utomordentligt väl designat plagg. Jag önskar på riktigt att jag istället hade en fysisk butik där jag fick skylta plaggen på dockor. Och där ni fick möjlighet att känna och klämma. De är sååååå mycket finare in real, än på bild...

Som den 2 delade blusen. Underlinnet i en härlig mjuk trikå, helt basic och kan användas till och under allt. Sen den lite skira, nästan kreppade utanpådelan med fin vidd och randigt bandade kanter som med fördel kan användas helt för sig en varm sommardag. Eller sätt en långärmad topp under i kanske rosa eller vitt och du har en åretruntblus finare än det mesta. Dessutom GOTS- certifierad.
Lejongula kjolen med snurraruntvidd och fickor i sidan är finfin i kombon ovan men också stekhet tillsammans med fotbollsstrumporna i puder och neon, den här tischan å hodden. Eller med leggingsen eller strumpbyxan... ja du fattar själv.... Kolla in hela kollektionen här.
2 kommentarer:

 1. Vore nog bra att kunna se kombinationerna även i butiken - alla hittar nog inte in på bloggen.
  Mam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt. Får fixa det! ♥puss

   Radera