måndag 3 juni 2013

MåndagMin tid räcker inte till för allt jag vill skriva om här på bloggen. Efter att ha vabbat jag vet inte hur många dagar ligger jag långt efter med allt fluff och lulllull. Min tanke var att inte bara blogga om butiken utan bjuda in er lite mer i den privata delen av Medvetenminifamiljen. Skriva lite om ditt å datt, låta er följa med på utflykter och galna upptåg. Men jag har helt enkelt fått koncentrera mej på det absolut viktigaste nämligen kundservice, packa paket och sköta marknadsföringen. 
Ett heltidsjobb bara det. 
Trots att det varit tunga veckor med krassligt barn och lite för lite sömn har en lätt febrig mamma ändå lyckats åstadkomma en hel massa. Fast mest i det dolda då jag inte haft tid att blogga om allt som händer på MEDVETENmini. 
I samma veva som sonen var som sämst kom en jätteleverans med matlådor i rostfritt från Kids Konserve och stålflaskor från Earthlust. Många var ni som väntade och jag fick snabbt in dem i butiken (nattskift). Beställningarna vällde in och jag packade paket kommande kvällar och sena nätter.
Ungefär samtidigt knöt jag ihop påsen med en ny leverantör och därmed fick jag en helt ny produktkategori i butiken. Några har kanske uppmärksammat att jag nu säljer Svenskproducerade taper från W:Form? Mer om det mycket snart!! 
Jag har också förhandlat fram ett nytt leveransavtal och de allra flesta paket skickas numera med DHL Service Point.
Jag har också produktfotograferat och gjort ett nytt bilspel i shoppen. Å en faslig massa annat som jag inte längre minns.

Nu måste jag sova en stund. Ta hand om er, jag hoppas att vi hörs mycket mycket snart.

Medvetenmini- ekologiska barn och babykläder. Giftfria leksaker, finheter och artprints. Välkommen!

4 kommentarer:

 1. "Stoooola, staaaalka" killar.....Älskar er! Meta

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är mycket jobb, mycket mer än många tror som vill starta butik. :) Jag tilltalas oerhört av din butik och blogg, Både innehållet och layout och design.

  Mvh Ulle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden Ulle. Det värmer <3 och det är så roligt att få kommentarer i bloggen. Ett bevis på att någon faktiskt läser.
   Och visst är det så, en hel massa jobb som varken syns eller hörs.Jag får ofta frågan (också mycket för att jag jobbar hemmifrån)vad jag egentligen gör? Det är väl bara att packa lite paket liksom.
   Ha ha- det är ju det lilla i verksamheten. Det mest konkreta. I ett enmannsföretag sköter man ju allt från ekonomi, reklam, kundservice, lager, inköp och mässor, kontorsjobb, pack å plock jadi jadi jadi.... men det är ju roligt ;) även om jag gör allt annat än rullar tummarna.

   Kram å trevlig dag

   Radera