måndag 18 februari 2013

FubPhu!
Äntligen är mitt kontor och lager färdiginrett. I morse målade jag det sista på den nyuppsatta vägen och nu är också hyllor och packbord på plats. I slutet på förra veckan började ett par leveranser dyka upp och i dag har jag fått ytterligare paket. På hyllorna här jämte mig ligger nu plagg efter plagg uppradade och storlekssorterade i små prydliga högar. Kläder från Serendipity Organics som jag bloggade om i helgen men också en underbarbart fin liten kollektion i stickat från Danska FUB!
Tröjor, byxor, kjol och klänning. Alla är de fullständigt ljuvliga. Man kan verkligen känna att de är i riktigt fin kvalitet. Trots att de är finstickade och mycket mjuka är de hållfasta och stadiga.

I Medveten Mini shoppen kommer det att finnas ett par koftor till baby (st 56-86), en byxa och ett par ursöta shorts. Till Tjej (st80-120) finns en jumper med tillhörande kjol samt en klänning och till pojk (st 80-120) finns randiga tröjor i två färgställningar. Babykollektionen är helt unisex och tröjorna till pojk fungerar lika bra till flicka. 


 2 kommentarer:

 1. Helt ljuvligt fint! Ett bra val!
  Mam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst! Jag är väldigt, väldigt nöjd.
   FUB är ett sådant märke som man egentligen bör kunna ta och känna på. Gör sig egentligen bäst i en fysisk butik. De är sååå himla fina och de kommer inte riktigt till sin rätt på bild även om de är fina även där. Riktigt fin kvalitet!!! Du kommer att älska allt när du får se dom.
   Bergis!

   Radera