torsdag 17 januari 2013

På fredag i nästa vecka åker jag till Paris på inköpsmässa. Vansinnigt spännande! Jag har en del möten med intressanta märken inbokade men ska också flanera omkring bland de över 400 utställarna som visar kläder, accessoarer, skor och annat smått och gott för leverans hösten 2013. 
Lite begränsat är dock utbudet när det gäller ekologiska kläder. Men några bra eko-märken finns det allt och kanske hittar jag också något jag inte redan känner till.
Hem kommer jag helt säkert med ett par lagda ordrar samt en stor portion inspiration


Förutom mässbesök på Playtime blir det även lite skönt Parishäng med förhoppningsvis god mat och allmän trendspaning på stan.
Med mej följer mamma som numera innehar den trevliga titeln "Assistant buyer" och snart med eget visitkort på fickan :o)
4 kommentarer:

 1. Ha ha! Meta med visitkort... känns sååå...Konstigt? Snart svänger hon med vassa säljarrepliker och beter sig drygt? ;)
  (Nä Meta - aldrig du!)

  Kram från Bea

  SvaraRadera
 2. Låter som en klockren duo!
  Ha kul och hälsa:)
  Kramar Dahlstrumpan

  SvaraRadera
 3. Bea! Passa dig, kanske glömmer jag helt av att du gillar min chokladsås. Du behöver inte oroa dig för hur det ska gå för mig - för säkerhets skull tar jag med mig min sjuksköterskeleg. också.

  Trendspanande mormor.

  SvaraRadera