fredag 1 november 2013
Före stormen var landskapet härligt färgsprakande och vi hade några fina dagar med eldning och vedhantering efter ett träd som tagits ner i samband med vårt garagebygge. Fast själv var jag inte så särskilt delaktig, satt mest inne och jobbade. 
Men så blev jag utbeordrad att hjälpa till att samla ris till den där brasan. Inte mycket att be för alltså. Det var verkligen skönt att komma ut en stund och hänga med familjen.

Nu är landskapet grått och trist- inte ett blad kvar på träden kring huset och efter flera dagar med ihållande regn är det lerigt och gräsmattan uppkörd efter alla veckans leveranser. Den här årstiden är nog den sämsta. 
Senhösten. 
Blöt, trist, blåsig och mörk. Helst vill jag packa resväska och åka. Nästan vart som hest. Bara det är vackert. Till Frankrike kanske...

 Eller ett höstigt Amsterdam.Grekland funkar alltid. Jag ser på väderleksrapporten att det är nästan 30 grader där nu. Är det förresten normalt?

Men får jag välja så vill jag åka hit...

till Barcelona för här har jag minsann aldrig varit.


2 kommentarer:

  1. Åh, jag tycker absolut du ska åka till Barcelona! Var ett tag sedan jag var där (-07), men är nog en av de trevligaste allsidigaste städer jag varit i! Storstad, massa kultur och finheter samt bad på promenad avstånd!

    SvaraRadera
  2. Okej Ebbs. Jag skall fasiken se till att vi får en Barcelonahelg 2014. För jag vill också dit. uppleva kultur o mat o vin. och storstad förstås!

    /Bea

    SvaraRadera