måndag 19 augusti 2013

svartvita djur
Wee Gallery är något alldeles särskilt. Deras illustrationer är så söta och det känns genomtänkt och äkta. Produktionen är human och alla material är valda med omsorg. Jag hoppas att de går riktigt bra för dem så att de kan fortsätta med sitt fina arbete och utveckla nya härliga måste ha saker under lång tid framöver... 

Jag vet inte om jag har någon särskild Wee Gallery favvo direkt men jag är väldigt förtjust i deras Baby Art cards med illustrerade djur på hårda kartongkort för bebis och barn att leka med och titta på.
När barnet blir äldre lär de sig de olika djurens namn och man kan berätta sagor utifrån bilderna. Du kan också hänga upp korten i en såndär takmobil med små klämmor eller rama in dem och hänga på väggen.
Varje förpackning innehåller sex st 12x17 cm stora kort i svart och vitt.
Rundade hörn och med en matt-laminerad yta, vilket gör dem baby-vänliga och vackra. Studier har visat att bebisar och små barn ser och upplever motiv i staka kontraster bäst något som Wee Gallery tagit fasta på när de ritat sina grafiska illustrationer ofta tryckta i svart och vitt.
Tillverkade av returpapper och tryckta med soja-bläck.
I Medvetenmini shoppen finns 2 olika Baby Artcards att välja mellan- Framyard eller Woodland och de kostar 129 kr.
Välkommen in i butiken!Wee Gallery är ett litet familjeföretag som strävar efter att göra val de kan vara stolta över och som våra barn och barnbarn kan leva och växa med.
Surya Pinto- Grafisk designer, Dave Pinto- Lärare och barnen som inspirerar: Siddy och Anya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar