onsdag 7 augusti 2013

fotografering på schemat
 

Sedan första arbetsdagen i måndags efter "ledigheten" har jag sakta men säkert börjat beta av min kilometerlånga lista med saker som måste göras PRONTO! Några ordrar från mässan i Paris i juli gicks igenom, konfirmerades och är nu lagda till handlingarna i väntan på leverans under tidig vår 2014. 


Produktfotografering av nya och gamla produkter från Earthlust, Kidskonserve och Bambu stod på agendan sedan länge och då i måndags fick jag plötsligt eld i baken. Jo ni förstår, jag höll på att gå miste om den bästa "set upen" ever. Mitt framför näsan stod den nämligen plötsligt där. Vårt halvrivna fulgarage som plötsligt efter mannens hårda slit endast hade en vägg kvar samt ett skitigt lite trasigt betonggolv. 
Medan han, mannen, drog i väg till tippen med ett lass tegel riggade jag snabbt upp min studio bland bråten. Lycklig är jag att jag han knipa den finaste bakgrunden för ändamålet! I dag är sista väggen riven i operation garage och min snyggaste "photosetup" är därmed ett minne blott. 
God I love betong, damm å skräp. Men säg den kärlek som varar för evigt...
Fina blev bilderna iallafall och glad får man vara för det. Butiken är uppdaterad, och visst är det mycket snyggare med stylade bilder än opersonliga produktbilder med vit bakgrund?


 

6 kommentarer:

 1. Mmmmm........................Snyggt! Mam

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken snygg vattenflaska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eller hur Tina. Dom är galet snygga allihop! Nästan snyggare i verkligheten också ;)

   Ha det fint

   Radera